Thompson Media

In by

Making language learning fun
Bij Thompson Media draait alles om tweetaligheid en taal. In 2007 begonnen als redactie- en vertaalbureau, is Thompson Media uitgegroeid tot kleine uitgeverij van tweetalige kinderboeken.

Onze werkervaring en passie voor taal combineren wij in een uniek redactieconcept. Dit passen we met veel plezier toe in onze tweetalige prentenboeken, luisterboeken, interactief boek en voorleestheater. Met als doel, het taalgevoel van jonge kinderen te stimuleren en kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de Engelse taal.

Op dit moment zijn we druk bezig met het bedenken van lesmateriaal passend bij de prenten uit ons nieuwste boek Olaf & Giraf en de Grote Plons (2019). Voor de verdere ontwikkeling van onze digitale vertaling van Olaf & Giraf in Londen - Olaf & Giraf Interactive! zijn we op zoek naar partners.

Zoek jij een leuke en leerzame aanvulling op het Engels op jouw basisschool? Of ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 26 oktober 2019 naar de stand van Meertalig.nl, en vraag naar Sarah Schenk-Thompson, redacteur, vertaler en uitgever bij Thompson Media! See you there!


https://olafengiraf.nl/
Standnummer: 26
Nieuws