Button_tickets

Wat doet taal met jou? Of je nu als professional dagelijks bezig bent met taal of persoonlijk een grote passie hebt voor taal; je ontkomt er niet aan. Taal is altijd aanwezig, iedereen heeft er een mening over en iedereen heeft er een gevoel bij. Tijdens de 8e editie van DRONGO talenfestival staat taal in al haar facetten centraal. Het thema van DRONGO talenfestival 2019 is ‘de impact van taal’.

De 8e editie van DRONGO talenfestival vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober in het Elinor Ostrom gebouw van de Radboud Universiteit van Nijmegen.

Laat je updaten over Artificieel Intelligente taal, volg een spoedcursus Japans of een workshop Zweeds of denk mee over de oplossing voor laaggeletterdheid. Dit is nog maar een kleine greep uit de diversiteit aan sessies.

De bezoekersregistratie is geopend!

Bestel nu je gratis ticket of kies voor het Vriend van DRONGO ticket voor een exclusieve meet & greet met een spreker naar keuze >>

IMPRESSIE 2018

We zijn volop in voorbereiding voor DRONGO talenfestival 2019. Nog even terugkijken naar de vorige editie? Bekijk de uitgebreide foto-impressie.

DTF_button_impressie

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de sprekers, workshops, labs, partners en een persoonlijke uitnodiging ontvangen als de bezoekersregistratie is geopend? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

DTF_button_nieuwsbrief