Image
Image
 
Image

Het thema van de 8e editie van het DRONGO talenfestival  is ‘De impact van taal’. Het gaat op DRONGO talenfestival 2019 niet alleen om wat taal is, maar vooral ook om wat taal doet. Als middel voor ontwikkeling en als bron van plezier, als oorzaak van ongelijkheid en als resultaat van fantasie.

De 8e editie van DRONGO talenfestival vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober in het Elinor Ostrom gebouw van de Radboud Universiteit van Nijmegen.

DRONGO talenfestival is jouw kans om in contact te komen met taalprofessionals en taalgeïnteresseerden en je zichtbaarheid in de taalsector te vergroten. Jouw deelname kan bestaan uit een sessie, een wetenschappelijk lab of je eigen plek op de interactieve beursvloer.


Image
 
Image
Image
Image

impressie 2018

 

We zijn volop in voorbereiding voor DRONGO talenfestival 2019. Nog even terugkijken naar de vorige editie? Bekijk de uitgebreide foto-impressie.


Image
 
Image
Image
Image

op de hoogte blijven

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de sprekers, workshops, labs, partners en een persoonlijke uitnodiging ontvangen als de bezoekersregistratie is geopend? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.


Image