OVER ONS

Maaike Verrips
Directeur

Sinds de eerste editie in 2012 hoopte ik dat ‘mijn’ DRONGO talenfestival positieve aandacht zou genereren voor taal en de professionele taalsector. Want taal is overal en juist daarom vergeten we vaak hoe belangrijk het is om er aandacht aan te besteden. Het DRONGO talenfestival brengt taalprofessionals uit verschillende sectoren samen, en ook andere mensen die geïnteresseerd zijn; in taal, in het leren van nieuwe talen, in vertalen, hoe er woordenboeken gemaakt worden of gewoon, hoe we communiceren. De taalsector groeit als kool, er verandert veel en er is een tekort aan mensen die de juiste opleidingen hebben om daarin te werken. Ook het DRONGO talenfestival blijft groeien en zich ontwikkelen. Als taalwetenschapper, met mijn eigen bureau De Taalstudio, kan ik niets mooiers bedenken. Ik ben dan ook apetrots dat ik, samen met onze partners en samen met mijn team, dit jaar het DRONGO talenfestival voor de zesde keer kan organiseren. En ik verheug me erop ook dit jaar weer heel veel nieuwe taalvrienden te ontmoeten op 29 en 30 september!

Fleur Verbiest
Verkoop & Relatiebeheer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een exposantenruimte op onze informatieve markt? Of heb je een vraag van algemene aard? Bel of mail dan met mij! Ik ben (bijna) dagelijks als ‘spin in het web’ op het kantoor van het DRONGO talenfestival in Monnickendam aanwezig en ondersteun niet alleen de directie met allerhande taken, maar ook het projectteam. Soms zal ik je vraag of opmerkingen moeten doorgeven aan Barbara, Dorine of Sophie. Of naar Maaike als het over de programmering gaat. Maar dat hoort bij een projectorganisatie, niet waar. Ik ben tijdens kantooruren te bereiken op +31 (0)85 87 70 187 of via fverbiest@drongotalenfestival.nl. Graag tot dan.

Paul Visser
Verkoop

Heb je interesse om zelf op het DRONGO talenfestival te staan als exposant? Of wil je gewoon meer weten over wie we zijn en wat wij voor je kunnen doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik sta voor je klaar met informatie omtrent het festival en werk daarnaast samen met het Marketing- en Communicatieteam: Dorine en Sophie. Ik ben (bijna) dagelijks op het kantoor van het DRONGO talenfestival te vinden, dus tijdens kantooruren help ik je graag via +31 (0)85 87 70 187 of mail naar info@drongotalenfestival.nl.

Barbara van den Broek
Productie

Het DRONGO talenfestival maken we samen: partners, exposanten, vrijwilligers, het DRONGO-projectteam EN bezoekers. Als producent zorg ik er graag voor dat aan alle voorwaarden voor een succesvol festival is voldaan. Dus stel me jouw vraag en ik ga kijken wat ik kan doen, regelen of organiseren. Mail naar bvandenbroek@drongotalenfestival.nl. Dit geldt natuurlijk ook voor nieuwe ideeën of suggesties voor het DRONGO talenfestival.

Dorine Holman
Hoofd Marketing & Communicatie

Graag overleg ik met je wat jouw ideeën zijn om leuke en wellicht zelfs originele marketing- en communicatieacties op poten te zetten voor jouw specifieke doelgroep(en) die naar het DRONGO talenfestival 2016 komt/komen. Want juist op het vlak van marketing en communicatie – en dan vooral ook PR – leert de ervaring dat we met de juiste keuzes en formuleringen gezamenlijk verder komen. 
Ben je journalist en wil je meer weten over ons mooie festival, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik houd van denken buiten de gebaande paden, dus kom maar op! Ik werk veelal vanuit mijn eigen kantoor of vanaf locatie, dus bel me bij voorkeur op +31 (0)653 65 01 99. Mailen kan natuurlijk ook: dholman@drongotalenfestival.nl.

Sophie van der Meulen
Marketing & Communicatie

Mij vind je terug in al onze activiteit online. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van content en het beheren van onze platforms, zoals de website, sociale media en nieuwsbrieven. Samen met Dorine zorg ik er op die manier voor dat we jouw doelgroep zo goed mogelijk bereiken. 
Meer weten over wat we samen aan sociale media- of promotionele activiteiten op het DRONGO talenfestival kunnen doen? Ik ben bereikbaar per mail: svandermeulen@drongotalenfestival.nl.

Heleen Lingers
Stagiaire DRONGO talenfestival 

Als student aan de Universiteit Utrecht loop ik stage bij het DRONGO Talenfestival. Dagelijks draag ik bij aan de werkzaamheden van het team, met name door Fleur en Maaike te ondersteunen. Hen help ik o.a. met de voorbereidingen en uitvoering van de evaluatie en het beantwoorden van algemene vragen van bezoekers, zodat we gezamenlijk een goede service kunnen bieden aan onze talrijke contacten. 

Rob Boonzajer Flaes
Dr Drongo

Als Dr Drongo geef ik leiding aan het ontwikkelbureau. Nooit onenigheid, want ik ben daar geheel alleen. Altijd te vinden voor nieuwe vormen en gedachten. Maar ook voor het beslissende telefoontje naar een nieuw talent, een oude meester of een bewindspersoon in ruste. De meeste van onze plannen worden niet uitgevoerd. Dat is niet erg. Tussen slipstream en serendipity ontstaan immers de mooiste vernieuwingen. En uiteindelijk valt het kwartje altijd wel ergens. U kunt mij wel bereiken, maar dan moet u eerst op eigen kracht mijn telefoonnummer achterhalen. Dat lukt wel – als u het graag genoeg wilt.

Angela Houweling & Esther Koelman
Vertaalstagiaires DRONGO talenfestival 

Angela en Esther zijn studenten aan ITV Hogeschool voor tolken en vertalen. Als onderdeel van hun opleiding lopen ze stage als vertalers bij het DRONGO talenfestival. Ze verzorgen alle vertalingen voor de website en nieuwsbrieven.
Share by: