× Home Over ons English Helpdesk Registreren Inloggen
VEEL PLEZIER OP HET DRONGO TALENFESTIVAL 2020!

The Aftermovie. Vijftig jaar Poetry International

Omschrijving
Sinds 1970 haalt Poetry International de top van de internationale poëzie naar Rotterdam voor het Poetry International Festival. Het is het langstlopende festival van Rotterdam, een van de oudste festivals van het land, met een roemruchte historie en vele hoogtepunten. Door de jaren heen stonden meer dan 1250 dichters onder wie Nobelprijswinnaars als Pablo Neruda en Joseph Brodsky op de Poetry-podia, het festival is voorbeeld voor en founding father van poëziefestivals verspreid over de wereld.
In 2019 vierde Poetry International het vijftigste Poetry International Festival met een extra feestelijke festivaleditie in de Rotterdamse Doelen. Een keur aan dichters las er de mooiste gedichten. In deze aftermovie flitsen een aantal hoogtepunten voorbij. Meer zien, ga dan naar www.poetry.nl of youtube en kies uit de vele festivalvoordrachten die online te vinden zijn.

Interessant voor jou omdat
We zijn gek van poëzie. Daarom promoten we het bij een zo groot en divers mogelijk publiek. Dat doen we onder meer met het jaarlijkse Poetry International Festival, met de Online Poëziecollectie, maar ook met de jaarlijkse uitreiking van de C. Buddingh'-prijs het beste poëziedebuut van het jaar.

Type voorstel
DRONGO TALKS

Thema(s)
Literatuur en poëzie
Als je meerdere talen spreekt...

Volg ons voor sneak previews en het laatste festivalnieuws

Festivalnieuws >>

Beleef DRONGO >>

Bekijk previews >>

 
ORGANISATIE
Namens Stichting TalenTalenT
HOSTINGPARTNER
 
FOUNDING PARTNERS
 
MAIN PARTNERS
SUPPORTING PARTNER

naar boven