Meet & greet vrijdag

In by bajahoedt

Met het Vriend van DRONGO ticket heb je toegang tot de exclusieve meet & greet, ontvang je het boek van de schrijver naar keuze en een smakelijk lunchpakket. Op vrijdag zijn de volgende schrijvers aanwezig:

Abdelkader Benali
Abdelkader Benali is een Marokkaans-Nederlandse schrijver en tv-presentator. Benali schrijft behalve romans en toneel ook artikelen en recensies voor onder meer Algemeen Dagblad, de Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. Voor zijn romandebuut ‘Bruiloft’ aan zee werd hij in 1997 genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs, die hij in 2003 kreeg voor zijn tweede roman, ‘De langverwachte’.

Ben je een bewonderaar van zijn werk of heb je hem altijd altijd al die ene vraag willen stellen? Bestel het Vriend van DRONGO ticket en maak van de gelegenheid gebruik om Abdelkader te ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet op DRONGO talenfestival 2019. 

Vic van de Reijt & Ringo Maurer
Vanaf de jaren 1950 tot en met 1996 trad Drs. P met zijn liederen op in theaters, cafés, studentenverenigingen en bij evenementen in Nederland en België. Drs. P genoot, vooral in de jaren ‘70 en ‘80, bekendheid met liedjes als Dodenrit, Veerpont (“Heen en weer”), Het trapportaal (“De commensaal”), Knolraap en lof, schorseneren en prei en De zusters Karamazov. In Nederland en België was hij een graag geziene gast op radio en televisie.

Zijn rijke nalatenschap wordt sinds zijn dood in 2015 beheerd door het ‘Heen- en weerschap’. Tot het Heen- en weerschap behoren Vic van de Reijt (voorzitter), Maaike van Veen (secretaris), Hanca Leppink (penningmeester), Paul Ilegems (België en Kongo), Paul Prenen en Ivo de Wijs. Het Heen- en Weerschap stelt zich ten doel het gezongen en geschreven erfgoed van Drs. P zo lang mogelijk onder aller aandacht te brengen en te houden.

Op het DRONGO talenfestival 2019 heb je de gelegenheid Het Heen- en weerschap te ontmoeten tijdens een exclusieve Meet & greet. Bestel het Vriend van DRONGO ticket om samen met Het Heen- en weerschap  terug te kijken op zijn rijke genre of om een vraag te stellen over de kleurrijke Nederlandse liedjesschrijver die 100 jaar geleden werd geboren in Zwitserland.

Sarah Gagestein
Sarah Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe je controle kunt krijgen over je eigen ideeën. Als taalstrateeg en framingspecialist helpt ze organisaties aan de juiste woorden. Haar bureau Taalstrategie analyseert, beoordeelt en bedenkt frames voor organisaties met idealen.

Met een achtergrond in Retorica (MA, cum laude), Communicatie- en Informatiewetenschappen (BA) en Japans (BA) is Gagestein zeer geïnteresseerd in de manier waarop taal maximaal kan overtuigen. Welke woorden werken?

Sarah is de auteur van ‘Denk niet aan een roze olifant’ en ‘Harder praten helpt niet’. Begin november verschijnt haar nieuwste boek ‘Word meesterframer’.

Eén-op-één met Sarah bespreken hoe jij ook meesterframer kan worden? Bestel het Vriend van DRONGO ticket en maak van de gelegenheid gebruik om Sarah te ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet op DRONGO talenfestival 2019. 

Met het Vriend van DRONGO ticket voor vrijdag heb je de keuze uit één van de volgende boeken:

  • gratis het boek ‘Weekendmiljonair’ van Abdelkader Benali
  • gratis het boek ‘Het drs P Jaar- en bewaarboek’ van Het Heen- en werschap
  • gratis het boek ‘Harder praten helpt niet’ van Sarah Gagestein
16.00 - 16.45 uur
vrijdag 25 oktober
Meet & greet
Abdelkader BenaliVic van de ReijtRingo MaurerSarah Gagestein