Vrijwilliger worden op DRONGO talenfestival 2019

Houd je van taal en wil je meewerken aan het grootste talenfestival van Nederland? Word dan vrijwilliger bij het DRONGO talenfestival! Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, gezellige collega’s en toegang tot het festival. Ook als je maar een paar uurtjes beschikbaar bent, ben je van harte welkom. Heb je een specifieke (taal)interesse, dan zullen we daar zeker proberen rekening mee te houden.

Wanneer: vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 tijdens het event zelf of help ons mee met de opbouw op 23 en 24 oktober en/of afbouw op 26 oktober 2019.

Soorten functies: zaalassistent, sprekersbegeleider, ontvangst- en registratie, exposanten-assistentie, enquêteur, VIP-begeleider, opbouw en/of afbouw-medewerker evenement en meer.

Waar: Radboud Universiteit Nijmegen Elinor Ostromgebouw

Je krijgt: lunch, een t-shirt, een boek naar keuze (kies uit ‘Tien op een ezel‘ van Mohammed Benzakour, ‘De Weekendmiljonair’ van Abdelkader Benali, ‘Het drs P Jaar- en bewaarboek’, ‘Harder praten helpt niet’ van Sarah Gagestein, ‘boek-met-CD ‘Stofsûgersjongers / Stofzuigerzangers’ van Tsead Bruinja en Femke IJlstra, ‘Halleluja’ van Annelies Verbeke of ‘U als scheldwoord’ van Marc van Oostendorp) en zo mogelijk 1 of 2 uur om zelf het festival te bezoeken.

Aanmelden kan door het vrijwilligersticket aan te vragen. Let op: je vrijwilligersticket is je toegangsbewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen tijdens opbouw, event en/of afbouw.
Voor vragen kan je mailen naar gmartens@drongotalenfestival.nl